Vissen naar Israeli breakfast - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu Vissen naar Israeli breakfast - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu

Vissen naar Israeli breakfast

Door: Danni Reches

Blijf op de hoogte en volg Daantje

10 December 2010 | Israel, Jeruzalem

Dinsdag bleven we dus ook echt lang uitslapen, wat nu kon, omdat ik niet in de woonkamer lag :P Toen iedereen beneden zat gingen we bedenken wat we wilden ontbijten. We hadden wilde plannen: pannekoeken, english breakfast, etc. Maar dat kon geen van ons eigenlijk echt maken, dus werd het een Israeli breakfast. Ei met tomaat en ui, gemixt in een pan. Het werd geserveerd in de pan en iedereen moest met zijn pita erin vissen. Haha, echt op de studenten manier! We hebben nog meer gekletst en een beetje op de universiteit rondgelopen tot 3 uur en toen was het tijd om naar huis te gaan. Het was geen Jerusalem vandaag, maar toch een hele gezellige dag.

Bij opa en oma heb ik een filmpje gekeken en 's avonds ben ik Chen's huis in geslopen met oma's sleutel. Ha! De hele woonkamer mét het horror kanaal voor mezelf B) (Chen was immers in Jerusalem met familie).

• 12 December 2010 - 20:37

Ria:

En durfde je na de film nog teurg naar je bed te lopen?

Verslag uit: Israel, Jeruzalem

Yagur