Wat rijmt op Jeruzalem? - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu Wat rijmt op Jeruzalem? - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu

Wat rijmt op Jeruzalem?

Door: Danni Reches

Blijf op de hoogte en volg Daantje

19 December 2010 | Israel, Jeruzalem

Vrijdag bleef ik lekker tot 11 uur liggen en hebben we chocoladecroissant gehaald bij de minimarket op de campus. Om 1 uur ben ik toen weer vertrokken. Dat probeer ik altijd, omdat de laatste bus voor de shabbat om 2 uur gaat en als ik die mis, heb ik dus een probleem. Gelukkig kwam de bus op tijd en gebeurde er verder niks spannends. In het zonnetje ben ik lekker naar huis gelopen en toen ik nét thuis was begon het weer keihard te regenen.

Thuis heb ik meteen mijn boek Hebreeuws erbij gepakt en geoefend en geoefend tot het avondeten. Chen en co kwamen meeeten, maar die kinderen van hem worden met de dag gekker (hoofdpijn).

Zaterdag was het tijd om in te pakken. Want morgen ga ik al naar Yagur! :D Ik ben best wel zenuwachtig, al is dat natuurlijk nergens voor nodig. Ik ben uren bezig geweest om mijn koffertje en rugtas in te pakken. Ik probeerde alles steeds opnieuw erin te proppen, maar ik moest elke nieuwe poging toch iets achter laten. Die spullen komen de volgende keer wel. Na het pakken heb ik mijn boek weer gepakt en helemaal uitgeschreven. Volgens mij ben ik nu redelijk klaar voor mijn Hebreeuwse lessen. Toen was het tijd om me voor te bereiden op mijn suprise van morgen in Nederland. Ik heb een gedicht geschreven, voor een suprise had ik geen tijd meer. Je mag het aan niemand verklappen, maar ik heb mezelf met de suprise :P Ik hoop dat ik het gedicht en het kado leuk vind...

• 19 December 2010 - 12:41

Paul:

Heb jij jezelf?! had dat gezegd! dan hadden we nieuwe lootjes moeten trekken

• 20 December 2010 - 14:57

Lara:

En, was je verrast gisteren? :D
    Het was trouwens nog leuk: Lisa had Paul, Paul had Renate, Renate had Martijn, Martijn had Eline, en Eline had Lisa. En Bodine en ik hadden elkaar! We hadden heel wat mooie gedichten en surprises ;) Liefs

Verslag uit: Israel, Jeruzalem

Yagur