Bus kidnapt NL-toeriste
Door: Danni Reches
Blijf op de hoogte en volg Daantje
05 Januari 2011 | Israel, Jeruzalem
Zondag ben ik opgestaan :P En ben ik begonnen met mijn reis terug naar Yagur. Het begon met opa die een taxi belde en hij stuurde me naar de poort van Usha om erop te wachten. Belt hij me terug na 10 minuten: ze nemen niet op. Start walking! :( Ik weigerde en wachtte tot er een taxi voorbij kwam. Dat duurde maar 5 minuten en was uiteindelijk ook nog goedkoper dan degene die we wilde bellen. De bus kwam toen heel laat. De tweede bus kwam precies optijd, dus die had ik gemist. De 2e bus die ik uiteindelijk nam, was zo vol, dat ik er niet uitkon en de halve bus uit moest stappen om mij eruit te laten. In ieder geval reed hij niet weg met mij erin. Maar: Ik kwam er optijd aan! Om 10 uur was ik er.
Om 10 uur begon dit keer écht iets. Het was een poging tot een welkomstfeest, maar er was 1 zak chips voor 40 man en iedereen bleef zitten :P Akward! :P De leraren waren er ook en op het eind werden de klassen bekend gemaakt en moesten we onze eigen leraressen volgen naar onze klas. Level Gimmel heeft 6 studenten, mijn klas Bet heeft 18 leerlingen en de rest van de 40 man zit in Alef. Ik zit in een leuke klas. Morgen begin ik met mijn 1e lesdag. 's Avonds heb ik nog met een aantal mensen een film gekeken en toen zijn we redelijk optijd naar bed gegaan.