Voedsel verzameling onder bed
Door: Danni Reches
Blijf op de hoogte en volg Daantje
11 Februari 2011 | Israel, Jeruzalem
Woensdag heb ik weer gewerkt. Vooral vandaag hadden de kinderen een soort van droom/praat ziekte. We zaten in een kring en Itai zat naast me. Zegt hij in het midden van een liedje tegen me: 'Ik ben Itai en mijn papa woont thuis.' En toen ging hij weer verder met zingen :P.
Elke woensdag middag is er een kamer check. Het is de bedoeling dat je de kamer schoon houdt en de check zorgt ervoor dat dat gebeurd. Als het niet schoon genoeg is verlies je je 50 shekel bonus van de maand. Dit keer was het mijn beurt. Ik had ook maar eens onder mijn bed geveegd, dat heb ik niet gedaan sinds ik hier kwam. Iegs! Je wilt niet weten wat ik daaronder vond :S.
Vandaag was er geen zumba. De lerares kon vandaag niet komen. Jammer! 's Avonds heb ik dus maar weer een filmpje gekeken. Dit keer was het de dead poets society, een van de films van de lijst die ik afga met MAtt.
11 Februari 2011 - 18:45
Lisa:
He, hou eens op films kijken anders kan ik je nooit inhalen! :O