ork,ork,ork, soep eet je met een ... - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu ork,ork,ork, soep eet je met een ... - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu

ork,ork,ork, soep eet je met een ...

Door: Danni Reches

Blijf op de hoogte en volg Daantje

07 Maart 2011 | Israel, Jeruzalem

Vrijdagochtend hadden we een taxi geregeld die om 7 uur op de parkeerplaats van de uni stond. Becky en ik strompelden erheen, maar we waren optijd op ons werk. We hadden zelfs tijd om ons om te kleden. Het werk ging ook heel goed. Ik had mijn camera meegenomen om foto's te maken van de kids en de plaats waar ik werk, zodat ik dat later aan jullie kan laten zien. Ik mag ze van Lily niet op internet zetten (wat best wel logisch is).

Na het werk kwam Chen me al vroeg ophalen, dat kwam goed uit, want nu kon ik de hele dag slapen. Voor het avondeten werd ik weer wakker. We eten dan altijd samen en het is erg interessant om Matar haar soep te zien eten met een vork en te ontdekken dat Sjinar niet van wortels houdt. Natuurlijk hebben we weer geprobeerd alles in het Hebreeuws te doen, maar dat is toch nog erg lastig. Het gaat wel elke week steeds beter.

Verslag uit: Israel, Jeruzalem

Yagur