Wiiiiihihihi!!! - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu Wiiiiihihihi!!! - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu

Wiiiiihihihi!!!

Door: Danni Reches

Blijf op de hoogte en volg Daantje

07 Maart 2011 | Israel, Jeruzalem

Zondag kregen we alle woorden die je nodig hebt om een appartement te beschrijven en te huren of kopen. Er zit een jongen in onze klas die uit Brazilie komt en hij spreekt nauwelijks Engels. Becky spreekt Spaans, maar dat is toch iets heel anders. Ik hielp hem dit keer dus met een plaatje van een appartement uit een tijdschrift en wees hem elk woord aan. Volgens mij was dat de eerste les die hij begerepen heeft.

Elke zondag hebben we nu een klaag uurtje na school. Iedereen moet er zijn om te vertellen wat anders kan/moet en Amit verteld ons dat wat er de komende tijd gaat gebeuren. Uitstapjes en feestdagen bijvoorbeeld. Dit keer duurde het bijna een uur en het ging werkelijk nergens over.

Na dit gezeur moest ik even iets heel leuks doen. Ik pakte mijn fiets en liep verschillende heuvels op om er vervolgens mee naar beneden te rijden. Bíjna net zo goed als Joris en de Draak :P Wiiiiiiiiiiiiiihihihi! :D Onderweg kwam ik de Laloush broers tegen en we gingen een film kijken. 's Avonds hebben we ook nog marshmellows half verbrand met een aansteker, maar toch opgegeten. Lekker!

• 07 Maart 2011 - 22:54

Ria:

Jaaaaa, Joris en de Draak!
    Emma en Selina zijn er van overtuigd dat jij dagelijks de Efteling mist daan. Maar ik lees dat je een boek meehebt en ook nog eens je eigen achtbaan creeert.

Verslag uit: Israel, Jeruzalem

Yagur