Jurk - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu Jurk - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu

Jurk

Door: Danni Reches

Blijf op de hoogte en volg Daantje

12 Maart 2011 | Israel, Jeruzalem

Woensdag heb ik weer gewerkt. Weer niet veel bijzonders. We konden niet met de kinderen wandelen, omdat het heel hard regende. Maar we verzonnen andere dingen om met ze te doen. In één van de slaapkamers speelden ze met ballen, in de andere met hoepels, in de olam kleurden ze met wasco en speelden ze met dokters speelgoed.

Tijdens de lunch had ik het met Araya over poerim, dat is al volgende week. Het is een soort halloween/carnaval. We hadden het over outfits en besloten naar een open mall te gaan om in speelgoedwinkels kostuums te vinden. Becky en Victoria gingen ook mee. We hadden geluk dat het niet meer regenden. We konden maar 1 speelgoedwinkel vinden en die had niet zo veel keuze, daarom hebben we geen outfit gekocht. Wel heb ik een kado voor Chen gevonden (die is morgen jarig), een paar kantoorartikelen en zelfs een jurk. Dat was niet helemaal de bedoeling, maar het is echt een leuke jurk! :P

Terug in de kibbutz was het weer tijd voor Zumba. Ik geniet er nog steeds van en dit keer duurde de les wat langer, omdat we moesten oefenen voor ons optreden met poerim. Ohoh, als dat maar goed gaat...

• 15 Maart 2011 - 12:07

Filmclub Manon:

Oefoef....één optreden oefen dan maar goed niet dat wij hier dadelijk in de roddel gangen horen dat jij er helemaal langs zumbade.......(grapje) komt helemaal goed gewoon achter iemand gaan staan dan komt het helemaal goed groetjes manon

Verslag uit: Israel, Jeruzalem

Yagur