Gehaktbal - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu Gehaktbal - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu

Gehaktbal

Door: Danni Reches

Blijf op de hoogte en volg Daantje

15 Maart 2011 | Israel, Jeruzalem

Toen was het weer maandag. Werken vind ik gelukkig leuk, al was het vandaag wel een lange dag. Omdat het bijna poerim is, moesten een hoop klusjes vandaag gedaan worden. Schoonmaken, bedden verschonen, grote afwas, zelfs de speelplaats opgeruimd. En dat moest ik allemaal doen, omdat de kinderen erg druk waren en ik sta onderaan de ladder op mijn werk. Gelukkig bood een van de kinderen me tijdens de lunch een halfgelikte gehaktbal aan. Die heb ik beleefd afgeslagen, maar het was heel lief van haar.

Na het werk vond ik een enorme envelope in mijn postvak! :D Van jullie! Dat was zo lief! Zo erg zelfs dat ik er spontaan heimwee van kreeg :(...

Het avondeten was heel sjiek dit keer. We hadden crunchy pindakaas, komkommers en zelfs appels. Na het eten wilde ik een horrorfilm kijken (dat was al lang geleden), maar meneer Laloush senior heeft geen smaak, dus konden we er niet uitkomen welke film het werd. Uiteindelijk heb ik A beautiful mind voor de helft gezien. Toen was ik te moe en ben ik naar bed gegaan.

• 16 Maart 2011 - 10:17

Filmclub Manon:

gefeliciteerd met je verjaardag,maak er maar een mooie dag van met veeel chocolade groetjes manon

Verslag uit: Israel, Jeruzalem

Yagur