Massada street
Door: Danni Reches
Blijf op de hoogte en volg Daantje
08 April 2011 | Israel, Jeruzalem
Dinsdag had ik met Christina afgesproken. We hebben elkaar wel op mijn verjaardag gezien, maar toen waren er nog een hoop andere mensen. Dus: tijd voor meidenpraat! We zouden elkaar ontmoeten in Akko, daar had ze een afspraak halverwege de dag en daarna zouden we er samen wat eten. Het was helaas heel heel slecht weer, dus besloot ze er niet heen te gaan.
Geen probleem: we zouden elkaar maar weer eens in Haifa ontmoeten. Niet in een mall dit keer. Ik stapte in Haifa op een bus waar zij al in zat en zo gingen we samen naar Massada street. Verborgen straat met leuke kleine winkeltjes en cafetjes. We hebben er een beetje rondgekeken en het was erg gezellig. We hebben gegeten in een klein restaurantje op een tweede verdieping: sushi! Jaja, ik hou er nu van. Daarna zijn we naar een ander cafetje gegaan om een toetje te eten: chocolade taart met slagroom! :D Het was een goede dag.
Bij het toetje zijn hebben we haar collega ontmoet en hij ging met ons mee naar Alterman om wat te drinken. Daar kwamen wat mensen van Yagur ook naartoe en hebben we een gezellige avond gehad.