Hooggeacht bezoek
Door: Danni Reches
Blijf op de hoogte en volg Daantje
04 Mei 2011 | Israel, Jeruzalem
Vrijdag was ik een beetje zenuwachtig tijdens het werk, maar het was wel gezellig op het werk. Ik heb veel gelachen met Lily (om de kinderen natuurlijik). DIe maken echt rare opmerkingen!
Om 12 uur ging ik ervandoor en wachtte ik in mijn kamer op mijn vader die me op zou komen halen. Ik had tussen 12 en 1 gezegd, dus verwachtte hem hier voor kwart over 12. Blijkbaar dacht hij dat ik tussen 1 en 2 had gezegd, dus zat ik een beetje in mijn kamer rond te kijken en te wachtten.
Maar toen waren ze er! Shai is natuurlijk wéér gegroeid, maar Amit is niet veel veranderd. Ze hebben mijn kamer en mijn kamergenoten even gezien en geholpen mijn winterspullen (die zij nu meenemen naar Nederland) naar de auto te dragen. Ze waren natuurlijk moe van de reis, maar ze weigerden te slapen overdag. Ik heb wel even een dutje gedaan. Ik heb met ze gekletst en een spelletje gedaan en we hebben weer met z'n allen gegeten. Ik had de 2e fles wijn van de Golan opengemaakt en het was een gezellige avond.