Regelen, regelen, regelen - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu Regelen, regelen, regelen - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu

Regelen, regelen, regelen

Door: Danni

Blijf op de hoogte en volg Daantje

01 Juli 2010 | Israel, Jeruzalem

Na veel slapen (ik ben erg moe!) ben ik begonnen hier van alles en nog wat te regelen. Dat houdt in: zoeken naar koffer! en mijn mobieltje een Israelische identiteit geven.

Eerst ga ik jullie geruststellen. Op de website van KLM kun je kijken waar op aarde je vermiste bagage is en hoe lang het nog duurt voor het bij je aankomt. Dus keek is 's morgens op internet en de koffer was gevonden! Waar stond er niet bij en ook niet hoe lang het nog zou duren. Een half uur later kwam Chen binnen met mijn koffer! :O :D

Dat is dus geregeld. Lang leven mijn bikini! Dan nog mijn mobieltje. Chen nam me in de middag mee naar Orange Company om te kijken wat het best voor me zou zijn. Ik wist niet dat je zoveel pakketen kon kiezen! Daarbij hadden we geen idee hoeveel minuten ik per maand nodig heb, omdat ik niemand meer kan bellen... Morgen gaan we dus terug naar de winkel.

Verder heb ik ontdekt dat hier op tv niks te zien is, maar dat ik natuurlijk gewoon op uitzending gemist kan kijken :)

Owja: hier hebben de kinderen gewoon van 1 juli tot 1 september vakantie, dus vandaag was Matar's laatste schooldag. Ze hadden heel veel luchtkussens en suikerspinnen, popcorn en ijs. Veel leuker dan bij ons!

• 01 Juli 2010 - 11:24

Agaath:

Klinkt goed hoor :D
    Was leuk je even via skype gesproken te hebben.. tot morgeeen :Dx

• 01 Juli 2010 - 12:14

Renate:

Whoehoe nu kreeg ik wel een mailtje:P
    Die laatste schooldag klinkt inderdaad leuker dan bij ons :D

Tot morgen!! Xx

• 02 Juli 2010 - 09:26

heel veel plezier daar Danni! ik las het over je koffer, en ik begin al bang te worden dat dat mij ook gaat overkomen! zoals je al zei, alles ging net iets té goed. In iedergeval geniet ervan daar, doe leuke ervaringen op! en hou je site maar goed bij, dan kunnen we je avonturen lezen haha.

groetjes!
    Lisa