Dag 1 - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu Dag 1 - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu

Dag 1

Door: Danni

Blijf op de hoogte en volg Daantje

05 Juli 2010 | Israel, Jeruzalem

Ik heb internet gevonden! Dus ik kan weer verder schrijven!

Vandaag begon vroeg... ik ben om 7 uur opgestaan. Dat noemen ze hier uitslapen :(. Ik heb een hele pita met moeite naar binnen gewerkt en naar het hoofdgebouw gegaan. Daar kreeg ik een formulier met verschillende haltes erop, verspreid over de universiteit waar ik stempels moest halen om alle verzekeringspapieren, rekeningen etc. af te ronden. Ook had ik een 'interview' waarin ze testte hoe goed ik Hebreeuws begreep zodat ze me in de goede klas kunnen plaatsen. That's gonna be a starters class for you.

Om 10 uur was ik al klaar. Ik besloot om met Laura naar de bibliotheek te gaan (met airco) om daar kinderboeken te zoeken en een paar makkelijke dingen proberen te lezen. Dat ging best lekker. Ik krijg er steeds meer vertrouwen in.

Laura was erg moe, dus die ging naar bed en ondertussen schrijf ik dit in de 'club'. Alleen hier is internet. Straks ga ik naar een mall (jippie!) en vanavond hebben we een welcome party met Israeli food and dance. Ik ben benieuwd!

• 05 Juli 2010 - 09:32

Agaath:

Dat klinkt allemaal erg leuk Danni! (Behalve dan dat vroege opstaan natuurlijk hè). Fijn om te weten dat je het naar je zin hebt en dat je het nu al naar je zin hebt. Heb je al veel foto's gemaakt enzo? Die kamer van je moet je natuurlijk wel een keer laten zien he :D
    De groeten uit Brabant *** (nee hoor haha) Doeg

• 05 Juli 2010 - 09:33

Agaath:

Eh.. dat je het naar je zin hebt dus :P haha!

• 05 Juli 2010 - 10:01

Karin:

Haha,moest je toch nog stempels gaan halen, wie had dat gedacht! Is Laura je roommate? Klinkt Nederlands! Zet 'm op, hopelijk hebben ze lekker eten vanavond... xxx

• 05 Juli 2010 - 11:13

Lara:

Hey! Ik vind het echt super om elke keer je verslagen te kunnen lezen Danni :D Ik ben blij dat het allemaal goed gaat enzo. Slim idee van die kinderboeken! Dat gaat vast helemaal goedkomen. Veel plezier op het feest enzo! XXX

• 05 Juli 2010 - 16:42

Oma:

lieve Danni Fijn dat ik van alles op de hoogte blijf. Succes met alles en iedereen en tot de volgende keer.

• 05 Juli 2010 - 20:55

Lisa:

Danni!! Wat leuk om te lezen dat je al zo snel een aantal mensen hebt leren kennen ;) heel veel succes met studeren de komende tijd! En wel verslagen blijven schrijven he! :P

Liefs!

• 06 Juli 2010 - 08:08

Willem Buijs:

Hi Danni,
    Zet 'm op. Ik ga je reisverslag volgen.
    Groeten

• 06 Juli 2010 - 13:57

Filmclub Manon:

HeHe....leuk hoor om je zo te volgen via internet.Zijn al veel mensen in de winkel geweest die naar jou hebben gevraagd (ze missen je )Ik moest je de groeten doen van Ton de Bie.(man met bril en plat brabants praat).Danni moet weer aan het werk klanten.spreek je snel via mail.Groetjes Manon

• 06 Juli 2010 - 18:27

Arno:

Hoi Danni,

Lees met belangstelling al je avonturen. Knap dat je dit allemaal toch maar voor elkaar bokst. Ik wens je heel veel plezier, succes en nieuwe ervaringen toe.

• 07 Juli 2010 - 08:11

Marloes:

Heey Danni!

Super leuk om te lezen dat je het daar naar je zin hebt;). Leuke foto trouwens:).
    Veel succes met studeren!

xxx

Verslag uit: Israel, Jeruzalem