Dag 1, part II - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu Dag 1, part II - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu

Dag 1, part II

Door: Danni

Blijf op de hoogte en volg Daantje

07 Juli 2010 | Israel, Jeruzalem

Vroeg, vroeg, vroeg! Maar wel knap van me dat ik een hele pita met chocopasta en (waterige, hij moet eigelijk in de ijskast) pindakaas als ontbijt op heb.

Meteen op zoek gegaan naar mijn klas, gelukkig hielpen de madrichim (leiders van de international school) me. Ik heb een hele leuke klas, bestaande uit 3 Belgen, een Chinees, een Koreaan, een Australier van boven de 60 (!) en dan nog zo'n 10 Amerikanen. De lerares is erg goed en ook aardig. Ik heb vandaag al het hele alfabet geleerd! We hebben ook heeeel veeeel huiswerk gekregen, maar daar had ik vandaag alleen tussen vanalles door tijd voor.

's Middags hadden we namelijk een Haifa tour. We gingen met z'n allen in 3 tourbussen de stad in, om alle belangrijke dingen te zien. Helaas waren het alleen dingen die ik al gezien had, maar het was gezellig met zijn allen. Zelfs zo gezellig dat we 1 keer de groep kwijt waren geraakt. We dachten dat ze achter ons liepen, maar waren ergens gestopt! De laatste halte was het strand. Daar hadden we een leuke plek gevonden met lounge hoeken. Daar hebben we letterlijk 20 minuten gewacht op 1 smoothie. Dus... misten we de bus... De madricha belde gelukkig om te zeggen dat de derde bus eraan kwam en we daar nog in pasten. In deze bus werd ik gebeld door Chen die iemand zocht om de wedstrijd Nederland-Uruguay te kijken in een bar. Natuurlijk!, zei ik. Nog steeds niet gekookt dus, want we hebben samen in de bar gegeten. Ik heb nog kip over, dus dat kan ik morgen eten (handig!).

Deze wedstrijd is de geschiedenis ingegaan als legendarisch. Voor het eerst in 32 jaar zijn we weer in de finale! Hup Holland! De meeste mensen hier zijn voor mij :D Het was een spannende wedstrijd en Chen ging helemaal uit zijn dak. Hij schreeuwde, zong en danste in zijn oranje shirt. Weer een leuke dag gehad, maar ook weinig slaap. Misschien morgen?

• 07 Juli 2010 - 14:41

Lara:

Wat een gebeurtenissen zeg! Je zult wel kapot zijn :P Wel vet dat jullie samen de wedstrijd hadden gekeken enzo, superleuk! Hup hollaaaaand ^^
    Ik zal binnenkort Skype installeren, de computer deed eerst heel raar toen ik dat probeerde, maar straks heb ik mijn eigen laptop dus dan is het vast geen probleem meer :D
    XXX

• 07 Juli 2010 - 22:12

Shai:

Jij bent wel ERG goed met bussen he xD

Verslag uit: Israel, Jeruzalem

weg