Late reactie! - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu Late reactie! - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu

Late reactie!

Door: Danni

Blijf op de hoogte en volg Daantje

13 Juli 2010 | Israel, Jeruzalem

Sry mensen! Ik heb zondag niks geschreven, omdat ik geen tijd had en gisteren kon ik geen internetverbinding krijgen! Maar hier is hij weer: de blog die 96x per dag bekeken wordt.

Ik zal beginnen bij zondag. Opgestaan om 6.30. Je leest het goed, er zit een 6 in. Dat is bijna in het midden van de nacht. Chen zou me naar Kiryat'Ata brengen, zodat ik vandaaruit met de bus naar de universiteit kon. Het was half 8 en we wilden wegrijden, maar de auto zelf niet. Die hield er ineens mee op. Chen raakte in een lichte paniek, voor mij was het te vroeg om me ergens zorgen over te maken. Gelukkig kwam er een kibutznik lang die Chen kende van zijn werk en we mochten zijn auto lenen. Zo ben ik toch nog optijd bij de bushalte aangekomen.

Ik had nog tijd om naar mijn kamer te gaan en daarna ging ik richting klas. Dit was de dag dat ik een wonder ontdekte. Ik vond een lift! Ik hoef nu niet meer elke dag die vervelende trappen op! Ik voelde me dus heel goed in de klas. We hebben weer nieuwe woorden geleerd en een beetje grammatica. Het is heel intensiev, maar ik wil het graag leren en dat helpt me om alles goed te doen.

Zondag avond was het dan zover. Ik had mijn enige oranje shirt aangetrokken. Ik had zelfs mijn blog wk klaar gemaakt. Maar het mocht niet zo zijn. Iemand moet het nu even hardop zeggen: jongens we hebben vet hard verloren. :(

Dat betekent dat ik morgen bier krijg. :)

• 13 Juli 2010 - 21:00

Agaath:

Ochjee.. ze heeft de roltrappen gevonden! HAHAH! Dat werd tijd he? Nu heb je er vast gruwelijk veel spijt van dat je dat niet even eerder aan iemand kon vragen in het Hebreeuws. Maar één troost.. over een paar weken kan je dat misschien wel :D

Hier is het leventje ietwat saai. Morgen ga ik met Lisa (en wellicht ook Renate & Bodine) onze boeken verb..nee verZUIPEN! Het is hier veel te droog om die dingen te verbranden en we hebben daarnaast ook geen vuurkorf. DUS dacht Lisa, laten we eens heel erg origineel gaan doen en ze gaan VERZUIPEN! We moeten er tenslotte wel iets mee doen he? :P Nouja ik zet in ieder geval onze sproeier aan in de tuin.. en dan doet de meligheid hopelijk de rest..

Donderdag komt Sia (je weet vast nog wel wie dat is he? :D) nog een dag hierheen voordat ik op vakantie ga vrijdag dus dat wordt ook een super dag en dan vrijdag is het ook voor mij.. 'vroeg opstaan' :O Ik blijf tot 1 augustus weg.. Tot die tijd zal ik af en toe wel een keer naar een internetcafe gaan om je verhalen te kunnen blijven lezen en anders haal ik het na die twee weken wel weer in.

Oh en nog een leuk nieuwtje: Gisteren (maandag) heb ik de sleutel van mijn kamer in Leiden gekregen. Dikke fun joh! Ik zie het helemaal zitten! Als we terug zijn van Frankrijk gaan we er een weekje vertoeven om hem te verven etc.. en dan zal ik je het resultaat natuurlijk aan de hand van fotos en skype zo snel mogelijk laten zien!

Nou heeeeeel veel plezier en succes nog daar natuurlijk. Ennee je kaartje is nog steeds niet binnen :( Maar over twee weken denk ik wel haha! Hele dikke knuffel! :)

• 13 Juli 2010 - 23:10

Shai:

Danni, Danni, Danni....
    Als je gene verstand van voetbal hebt moet je niet schrijven: ''jongens we hebben vet hard verloren.''
    Als we dit niet hebben gedaan maar gewoon 4 minuten voor tijd een doelpunt tegen krijgen na bomvol sommige onterechte gele kaarten te hebben gehad.
    Dit wilde ik even kwijt:P

Succes nog;)

• 14 Juli 2010 - 08:45

Lisa:

hihi, dit x geen vreugde dansje gemaakt om iedereen wakker te maken zoals op vakantie :P

En krijg jij nou bier omdat NL verloren heeft :O, tss je had toch wel een beetje vertrouwen in onze jongens?!

• 14 Juli 2010 - 11:14

Ikke:

we hebben vet hard verloren door die kut scheids :'(

• 23 Juli 2010 - 11:56

Eline:

Is de lift half verstopt achter allerlei trappen en planten of is de lift overduidelijk aangegeven? Anders snap ik het nog wel een beetje..., een beetje...^^

Spanje was beter, dus de klap is minder zwaar. :'(

Verslag uit: Israel, Jeruzalem

weg