Midterm - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu Midterm - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu

Midterm

Door: Danni

Blijf op de hoogte en volg Daantje

17 Juli 2010 | Israel, Jeruzalem

Spannende dag vandaag: midterm. Ik ben woensdag middag 3 en 1/2 uur in de Hebrew Zone geweest. Dat heeft me wel goed geholpen. Ik moest mijn woorden leren (200+-), een foto uit een krant halen en er 50 woorden over kunnen schrijven, een tekst kunnen lezen er er vragen over beantwoorden en nog wat grammatica doen. Een serieuze test dus! Ik keek er een beetje tegen op, maar ik begreep alles en heb het volgens mij wel goed gedaan. :D Zondag de uitslag!

Na de test was het weekend! dat betekent nog meer uitgaan en lol dan normaal. We zijn 's middags naar de shuk geweest. Dat is de markt in Haifa waar ze vooral fruit, kruiden en gedroogd fruit verkopen voor weinig geld. Dat werd dus een berg gedroogde appels en bananen voor mij. 's Avond hebben we weer met z'n allen gegeten en gerelaxed voor we uitgingen. We waren naar een hele leuke club geweest: op het dak! Daar had je een prachtig uitzicht en het was fijn dat het buiten was (het wordt hier namelijk nooit koud).

We hebben een hele leuke en hele lange nacht gehad. Het werd al een beetje licht toen we thuiskwamen. Ik heb nog nooit zo lekker geslapen!

• 17 Juli 2010 - 12:50

Shai:

Haha, het werd al licht?
    Dat je het volhoudt zeg. :P
    Maar is je bedje wel lekker?

• 23 Juli 2010 - 12:02

Eline:

Heeft je vriendelijke kamergenoot de lamp nog gevonden?

Verslag uit: Israel, Jeruzalem

weg