Lui
Door: Danni Reches
Blijf op de hoogte en volg Daantje
08 Januari 2011 | Israel, Jeruzalem
Donderdag zat ik weer in de klas om 8 uur. We hebben best wel veel gedaan/geleerd, maar nog steeds niets nieuws. Dat had ik tegen de lerares gezegd en ik had gevraagd of ik met de lerares van gimmel kan praten om te zien of ik misschien naar dat level kan. Ze zei: geen zorgen, ik heb je al overgeplaatst, zondag zit je in gimmel. Ik hoop maar dat dat goed komt, want daar zitten maar 6 leerlingen in die al bijna vloeiend zijn :S. Nouja, als het te moeilijk is kan ik weer terug naar bet.
Ik was eerder klaar met school dan mijn kamergenoten met werk. Gimmel en Bet hebben les op de dagen dat Alef werkt en andersom. Ik ging dus even op bed liggen om uit te rusten, maar ik ben blijkbaar meteen in slaap gevallen. Ik had mijn kamergenoten niet eens binnen horen komen. En toen was het ineens 2 en een half uur later. Dat had ik dus even nodig.
's Avonds was het weer tijd voor yoga. Dit keer ging het veel beter dan de vorige. Er waren nu ook meer mensen van de ulpan bij, zelfs 4 jongens. Het was weer ontspannend. Ik had zo mijn bed in kunnen rollen en weer in slaap kunnen vallen. Dat deed ik niet, we gingen 's avonds nog even uit. Het is tenslotte donderdag avond. We maakten het niet te laat, omdat ik morgen weer moet werken en de rest school heeft.