Pizza bureka
Door: Danni Reches
Blijf op de hoogte en volg Daantje
25 Februari 2011 | Israel, Jeruzalem
Zondag 6 februari. Op school hebben we alles geleerd over naar de dokter gaan en de lichaamsdelen. Ik snap nu wat ik een tijdje terug had willen kunnen zeggen: auw, keel, geel, lever, moe. Maar goed, beter laat dan nooit ;). Ik had nu weer keelpijn (wat me toch een beetje zorgen deed maken, want ik ben een beetje paranoïde), maar ik dacht dat het goed zou zijn om te trainen voor gadna volgende week. Daarmee bedoel ik: lopen naar een bakkerij waar iedereen heel enthousiast over is met Becky en Sam. Het was verder weg dan we dachten, vooral omdat we 5 keer de verkeerde kant op liepen. We waren er alledrie nog nooit geweest. We moesten onder de snelweg door naar Kfar Chassidiet (ik weet niet zeker of het echt zo heet, of dat iedereen erover grapt) en toen nog naar een heel ander dorp, een stukje langs de snelweg en toen kwamen we aan bij een straat van 5 huizen. 1 bakkerij, 1 ‘snoep’winkeltje met gedroogd fruit en chocola en een supermarkt. Maar: we hadden het gevonden! Bleek: ik ken dit straatje, Liora neemt me hier regelmatig naartoe, omdat het zo dicht bij Usha is. Ik kon niet geloven dat ik hiervoor zo ver gelopen was. Gelukkig waren de pizzabureka’s het wel waard. De weg terug was korter. Het was donker geworden, maar we wisten de weg dit keer. ’s Avonds heb ik met Misha naar een aflevering van True Blood, seizoen 3 gezien. Erg ingewikkeld dit keer, maar nog steeds leuk.