Whipe out!
Door: Danni
Blijf op de hoogte en volg Daantje
18 Juli 2010 | Israel, Jeruzalem
Niet echt uitgeslapen (half 10), want ik wilde Laura niet alleen laten met mijn wagelende opa (hij heeft een kunstheup). Laura en ik hebben na het ontbijt buiten op de laptop een film gekeken. Ze houdt ook van fantasie films en vond stardust erg leuk. Het was perfect om buiten in de shaduw te zitten door de wind.
Toen we wakker genoeg waren zijn we naar het zwembad gegaan. Chen zei gisteren al dat er de hele dag van alles te doen was om de zomer te vieren. Ja: ze vieren hier écht alles. Het zwembad was weer heerlijk en Laura vond Tidi natuurlijk heel schattig en speelde steeds met hem. Naast het zwembad hebben we ook nog wat gelezen. Ik heb het laatste pakketje uit Holland ontvangen meet boeken erin en schoenen, een vest en het beste: ontbijtkoek! Dat gaat heel snel op!
Tussendoor gingen we terug naar Oma die ons meteen vet begon te mesten. Left overs van gisteren (Garfield food) moesten op! Ik had Laura er al voor gewaarschuwd, maar het was zo lekker dat het ook echt op ging. Met een dikke buik zijn we weer het zwembad ingesprongen en nu kwamen er steeds meer mensen. Er waren overal opblaas dingen (je weet wel, een springkussen en een kasteeltje). Er was zelfs een obstakel parcour gemaakt op het water, zoals in whipe out. Supergrappig om mensen er vanaf te zien vallen. Daarna kwamen de hotdogs en de taart. Iedereen in het zwembad kreeg te eten. Ze waren superlekker, maar ik durfde het niet te laten merken, omdat Laura vegetarisch is. Zij heeft later thuis nog wat gegeten.
Na het eten wilde we weer een film kijken, maar opa en oma hebben geen dvd speler. Die heeft Chen van hen gejat. Dus hebben we the hitchhikers guide to the galaxy bij hem gekeken. Laura heeft ook de boeken gelezen! Ondertussen hebben we onze nagels gelakt (moet ook gebeuren) en genoten van chocola. Dit relaxte weekend hadden we nodig!
18 Juli 2010 - 12:35
Renate:
Ik blijf het leuk vinden je verhalen te lezen..
En die ontbijtkoek he die is wel uit ons kadootje toch:P
Liefs, -
18 Juli 2010 - 17:43
Oma:
leuk,danni, omalles wat je mee maakt te lezen. Ik ben net terug uit AMERSFOORT.Morgen is emma jarig en dat hebben alvast gevierd. Liefs