Keuken = nieuw terrein - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu Keuken = nieuw terrein - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu

Keuken = nieuw terrein

Door: Danni Reches

Blijf op de hoogte en volg Daantje

12 Januari 2011 | Israel, Jeruzalem

Zaterdag heb ik veel bijgeslapen en een filmpje gekeken. 's Middags ben ik naar Liora gegaan die in de kibbutz een garage sale hield. Ze heeft van alles veel te veel. Ze heeft 1 kast, waarin alleen maar jassen hangen. Winterjassen. Die heb je in Israel niet eens nodig en dit is maar 1 voorbeeld. Ze moet dus elk half jaar een sale doen, anders past ze zelf niet meer in haar appartement. Ik ging dus even kijken of er iets tussen zat wat ik in mijn kamer kon gebruiken. Ik zocht vooral naar een spiegel. Dat was zowat het enige wat ze niet voor me had. Ze heeft me echter niet laten gaan voordat ik een cake, een 16 stuks koffiesetje en een afschuwlijk zwart rokje rijker was. Nouja, ze bedoelt het goed en misschien kan ik er iemand in de Yagur blij mee maken.

Het avond eten was een chaos met mijn opa in de keuken. Mijn oma is op dit moment in Nederland op bezoek. Ze had eten voor een week voor hem in de koelkast opgeslagen, maar dat is nu op. Ik wilde wat frietjes maken en een schnitzel, niets moeilijks. Zegt hij tegen me: doe maar niet, want ik weet niet hoe de oven werkt. :O? :P. Ik vind het wel uit! Ik heb dus toch friet gegeten. Ik hoop maar dat de man deze week gaat overleven...

Liora bracht me 's avonds terug naar Yagur (Chen moest werken). Daar was dit keer gelukkig niemand uitgekickt en volgens mij heb ik niet veel gemist. Veel mensen gaan naar familie en vrienden in het weekend.

Verslag uit: Israel, Jeruzalem

Yagur