Ik had nog zo gezegd, geen bommetje! - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu Ik had nog zo gezegd, geen bommetje! - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Daantje - WaarBenJij.nu

Ik had nog zo gezegd, geen bommetje!

Door: Danni Reches

Blijf op de hoogte en volg Daantje

01 Juni 2011 | Israel, Jeruzalem

Zaterdag kwam Oz me opzoeken. Hij belde me rond 12 uur wakker. Die slaap had ik echt even nodig. We gingen naar het strand van de kibbutz en daar dronken we een biertje die ik eerder had gekocht en ik had ook chocolade wafels gescoord. Het was een heerlijk relaxte middag. We zwommen wat, lagen op de pier in het midden van het water en toen we onze huid voelde verbranden sprongen we het water in als 2 bommentjes. We raakten bijna een oude voorbij zwemmende man, maar is gelukkig niemand gewond geraakt.

Toen we daarvan weer opgedroogd waren zijn we met zijn auto naar Tiberias vertrokken. Daar hebben we gezocht naar een nargila, maar we hebben er uiteindelijk geen gekocht. We huurden wel een mini-speedbootje voor een half uurtje. Dat was precies genoeg om om de stad heen te varen en alles vanaf het water te zien. Weer terug op het land gingen we op zoek naar iets te eten. Dat vonden we, op de boulevard, direct naast het water. Daar zagen we de zon ondergaan. Nu was het tijd om mij weer naar huis te brengen, want ik viel weer bijna in slaap en morgen ga ik meer reizen!

Verslag uit: Israel, Jeruzalem

Yagur